Acasă Articol comercial A fost stabilit numele câștigătorului jocului ”Ghicește campionul” de pe 7777.md Ⓟ

A fost stabilit numele câștigătorului jocului ”Ghicește campionul” de pe 7777.md Ⓟ

0

Jocul gratuit ”Ghicește campionul” de pe 7777.md, cu un fond de premii de 100 000 de lei, care a reunit mii de amatori ai fotbalului de calitate, a ajuns la final. În data de 13 iulie, Felicia Sîrbu a desfășurat extragerea dintre toți cei 1393 de microbiști care au ghicit campionul EURO 2020 pe 7777.md și a anunțat numele câștigătorului campaniei. Acesta obține o călătorie, în compania a trei prieteni, în țara câștigătorilor Campionatului european – Italia, în valoare de 40 000 de lei.

Este vorba despre Maxim Cravcescu. Victoria i-a fost asigurată de intuiție perfectă, noroc și 36 de participări la extragere. Amintim că pentru fiecare 200 de lei pariați pe meciurile din EURO 2020, utilizatorii site-ului primeau o participare suplimentară la extragerea premiului principal.

Mai mult, Loteria Națională a pregătit premii de consolare pentru care ca făcut pronosticuri greșite. 140 de amatori de fotbal au primit în conturile lor bonus sume de la 1000 la 250 de lei. Numele tuturor câștigătorilor poate fi găsit aici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.