Acasă Social A fost desemnat câștigătorul licitației pentru procurarea plăcilor de înmatriculare, anunță ASP

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru procurarea plăcilor de înmatriculare, anunță ASP

0

Câștigătoarea concursului privind achiziționarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025 a fost desemnată compania UTAL Sp. z o.o. din Polonia, lider mondial în producția de plăcuțe de înmatriculare. În prezent, aceasta livrează plăcuțe de înmatriculare în peste 60 de țări din întreaga lume, anunță Agenția Servicii Publice (ASP), transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

„Pe parcursul perioadei 2023-2025, Compania UTAL Sp. z o.o. urmează să-i livreze Agenției Servicii Publice 540 mii seturi de plăci pentru personalizarea numerelor de înmatriculare de toate tipurile”, potrivit ASP.

Contractul de livrare a fost semnat joi, 16 martie 2023, de către directorul Agenției Serviciu Publice, Mircea Eșanu și reprezentantul autorizat al companiei UTAL Sp. z o.o., Ella Lwowska-Saif.

Licitația pentru procurarea plăcilor de înmatriculare pentru autovehicule și remorci pentru perioada 2023-2025 a fost anunțată de Agenția Servicii Publice în ianuarie 2023. Atunci ASP anunța că valoarea estimată a achiziției fără TVA este aproape 42 de milioane de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost 14 februarie 2023, ora 13.00.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.