Acasă Extern Imagini de coșmar pe străzile din New York. Sute de păsări migratoare...

Imagini de coșmar pe străzile din New York. Sute de păsări migratoare au murit lovindu-se de zgârie-nori

0

Sute de păsări migratoare au murit după ce s-au izbit de ferestrele clădirilor din New York. Imaginile postate de un voluntar din New York, Audubon, sunt șocante. Melissa Breyer spune că a găsit aproape 300 de păsări moarte. Furtuna care a lovit zona în noaptea de luni spre marți ar fi contribuit la acest dezastru, spune Melissa Breyer, citată de The Guardian.

Păsările care se lovesc din zgârie-norii din Manhattan sunt o problemă permanentă. Kaitlyn Parkins, din New York -Audubon, spune că furtuna din noaptea de luni spre marți a contribuit la creşterea numărului de decese.

„Am avut o furtună mare şi aceasta devine o combinaţie perfectă, care poate duce la coliziuni între păsări şi ferestre”, a afirmat Parkins.

Se pare că furtuna ar fi adus păsările mai jos decât normal, iar asta le-ar fi dezorientat în zbor. Efectele luminii nocturne asupra păsărilor sunt, de asemenea, destul de puternice, mai ales când este o noapte înnorată.

„De îndată ce am ajuns la clădiri, păsările erau peste tot pe trotuar – spune voluntara Melissa Breyer, care a postat pe Twitter fotografia. Privind spre nord, acoperit, sud, acoperit, vest, acoperit, trotuarele erau literalmente pline cu păsări”.

Se solicită proprietarilor de turnuri World Trade Center şi a altor clădiri să ajute la reducerea numărului de lovituri ale păsărilor prin diminuarea luminilor nocturne şi tratarea sticlei, pentru a o face mai vizibilă pentru zburătoare.

Jordan Barowitz, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Durst, co-dezvoltator One World Trade Center, a declarat într-un e-mail: „Primii 60 de metri ai One WTC sunt din sticlă nereflectante. Acest design a fost ales deoarece reduce foarte mult accidentele de păsări care apar în principal sub această înălţime şi sunt adesea cauzate de sticla reflectorizantă”, scrie Mediafax.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.