Acasă Social DOC// Distracțiile în bâlciuri și parcuri de distracție, interzise de Guvern

DOC// Distracțiile în bâlciuri și parcuri de distracție, interzise de Guvern

0

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a luat decizia de a interzice distracțiile în bâlciuri și parcuri de distracție, conform codului CAEM 93.21. Hotărârea este publicată și direct pe siteul Guvernului.

O astfel de decizie a fost adoptată în această seară, după ce premierul s-a arătat nemulțumit de numărul mare de persoane care merg să se fotografieze pe plantațiile de levănțică.

După cum este indicat în hotărârea de astăzi, este interzisă și activitatea parcului de distracție de genul OrheiLand de la Orhei, care a fost redeschis câteva săptămâni în urmă.

Potrivit hotărârii, nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei pentru tragerea la răspundere a persoanei vinovate.

telegraph.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.