Acasă Extern Pescar, arestat după ce a prins în plasă un bărbat mort

Pescar, arestat după ce a prins în plasă un bărbat mort

0

Un bărbat din Grecia a fost arestat după ce a prins în plasă un bărbat mort și i-a aruncat cadavrul înapoi în mare, fără să comunice poliției ce s-a întâmplat, scrie The Guardian. Incidentul a avut loc, duminică, în aceeași zi în care un bărbat în vârstă de 74 de ani care ieșise și el la pescuit a fost dat dispărut în apropierea coastei Pelionului, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro

Tot atunci și în același loc, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, aflat la pescuit, i-a prins cadavrul în plasă. În loc să raporteze poliției, el a aruncat cadavrul înapoi în mare.

„Bărbatul de 74 de ani a fost prins în plasă și aruncat înapoi în timp ce era încă în interiorul plasei”, a comunicat garda de coastă.

Trei bărci de patrulare au fost trimise să caute cadavrul, care a fost găsit de un scafandru.

Bărbatul de 52 de ani a fost arestat. El este acuzat că nu a raportat descoperirea unei persoane decedate, a transmis garda de coastă.

Pelion este una dintre cele mai populare destinații de călătorie din Grecia, atrăgând anual mii de vizitatori pentru pădurile și plajele sale.

Pescuitul submarin, o practică care datează de mii de ani, este popular în anumite zone ale Mediteranei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.