Acasă Extern O femeie gravidă, împuşcată în cap în timpul petrecerii pentru viitorul copil

O femeie gravidă, împuşcată în cap în timpul petrecerii pentru viitorul copil

0

O femeie însărcinată a fost împușcată mortal în timpul petrecerii date pentru viitorul copil, după ce ar fi încercat să intervină într-o luptă. Incidentul a avut loc în SUA. Shanice Young, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită inconştientă, cu o împuşcătură la nivelul capului, când poliția a ajuns la fața locului, în New York, SUA, la ora aproximativ 01:15 dimineața, sâmbătă, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Se pare că aceasta a încercat să oprească o luptă pornită spontan între doi bărbați când a fost împușcată, potrivit ABC7, conform Mirror.

Poliția a spus că unul dintre bărbații implicați este chiar fostul iubit al femeii, care nu fusese invitat la petrecerea dată în cinstea viitorului copil.

Omul înarmat ar fi purtat o mască de camuflaj, au spus surse din poliție citate de New York Post.

Victima a fost dusă de urgență la un spital din New York, unde a fost declarată, din păcate, moartă.

Nu s-au făcut încă arestări în timp ce anchetele sunt în curs.

Familia este acum în căutarea dreptăţii pentru femeia care s-a stins din viaţă mult prea devreme.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.