Acasă Extern O mamă a 2 copii a căzut de la etaj în timp...

O mamă a 2 copii a căzut de la etaj în timp ce întindea rufe pe balcon

0

Femeia din Târgu Jiu care a căzut de la etajul 3, după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufe, s-a stins din viață. Victima avea 44 de ani și locuia într-un bloc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Doi copii au rămas orfani după ce mama lor a murit. Victima este femeia de 44 de ani din Târgu Jiu, care a căzut de la etaj după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufe, transmite SafeNews.md cu referire la stirilekanald.ro.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital în urma impactului puternic. Aceasta a decedat la spital.

„Poliţişti locali şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale au acordat sprijin echipajului S.J.A. Victima a fost transportată la U.P.U. Gorj.

Din primele informaţii de la faţa locului, femeia s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufele la uscat pe balcon şi a căzut în gol“, au transmis imediat după incident reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Femeia din Târgu Jiu a murit după ce a fost transportată la spital în stare gravă

Este cert faptul că nu era prima dată când femeia întindea rufele pe balconul apartamentului, dar se pare că dintr-un moment de neatenție aceasta s-a dezechilibrat.

Fără a mai apuca să se prindă de ceva, femeia a căzut în gol de la etajul trei. După ce au auzit impactul zgomotos, vecinii au ieșit să vadă ce se întâmplă și au sunat la 112, îndată ce au văzut că nu dă semne de viață.

Gorjeanca a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior. Victima era soţia şoferului preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj.

A lăsat în urmă doi copii, dintre care unul este minor.

Autoritățiile au deschis o anchetă

Polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipale au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla cu exacitate cum s-a produs tragicul eveniment.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.