Acasă Social Bărbat găsit fără suflare în stradă, la Nisporeni

Bărbat găsit fără suflare în stradă, la Nisporeni

0

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit zăcând pe o stradă din localitatea, Milești, din raionul Nisporeni.

Potrivit informațiilor preliminare, descoperirea macabră a avut loc în jurul orelor 19:30, iar victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani. La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul Ip Nisporeni pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost alertată de către primarul localității

„În urma examinării preliminare careva urme de agresiune fizică nu au fost stabilite, însă din spusele consătenilor bărbatul a fost observat deplasându-se de la concubina sa spre casă, însă după cea făcut câțiva metri, a căzut din senin, s-a lovit cu capul de pământ și a murit. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează să fie efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor”, ne-a spus Bețivu.

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.