Acasă Extern Un balcon plin cu invitaţi s-a prăbuşit în timpul unei petreceri

Un balcon plin cu invitaţi s-a prăbuşit în timpul unei petreceri

0

Balconul unui apartament de la etajul 3 al unui bloc din Bautzen, Germania, s-a prăbuşit, joi seară, în timpul unei petreceri aniversare. În momentul prăbuşirii, în balcon se aflau 11 persoane, între care şi un copil de 4 ani, transmite SafeNews.md cu referire la observatornews.ro.

Nouă invitaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul dintre aceştia suferind răni grave, relatează publicaţia germană Bild.

Ziua de naştere a unui tânăr de 17 ani s-a transformat, în câteva clipe, într-un adevărat coşmar, după ce balconul apartamentului unde avea loc petrecerea s-a prăbuşit în gol, de la etajul 3 al imobilului.

Balconul de la etajul inferior a blocat căderea, dar 9 din cei 11 oameni implicaţi în incident au fost răniţi.

Poliţia a transmis că totul s-a petrecut în jurul orei locale 20:00, când podeaua de lemn a balconului a cedat dintr-o cauză inexplicabilă.

La faţa locului au fost trimise opt ambulanţe şi mai multe maşini de patrulă, precum şi un echipaj de pompieri, pentru a îi salva pe petrecăreţii blocaţi în exteriorul clădirii.

Opt persoane cu vârste cuprinse între 4 şi 61 de ani au suferit răni uşoare, dar un bărbat de 50 de ani a avut nevoie de spitalizare.

„Balconul a fost adăugat ulterior construcţiei imobilului”, a precizat un purtător de cuvânt al Poliţiei în aceeaşi seară. „Rămâne de văzut care a fost motivul prăbuşirii”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.