Acasă Justiţie Nagacevschi, despre achitarea celor doi inculpați în cazul omorului de la Atrium:...

Nagacevschi, despre achitarea celor doi inculpați în cazul omorului de la Atrium: Sentința va fi contestată

0

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi afirmă că achitarea celor doi inculpați în cazul omorului de la Atrium, Mihail Părgaru și Aurel Ignat, confirmă că domeniul justiției este „încă grav bolnav”. Totodată, ministrul anunță că va sesiza organele disciplinare a judecătorilor și a procurorilor pentru verificarea acțiunilor judecătorului de caz.

„Cazul celor doi inculpați – luptători K1, scoși de justiția moldovenească basma curată, confirmă că domeniul încă e grav bolnav. Desigur, în calitate de ministru voi sesiza organele disciplinare a judecătorilor și a procurorilor pentru verificarea acțiunilor judecătorului și procurorului de caz. Sunt convins că procuratura va contesta sentința pronunțată de judecător. Probabil vor urma verificări asupra corectitudinii instrumentării cazului. Dar asta este puțin”, scrie Nagacevschi pe pagina sa de Facebook. 

Acesta mai declară că R. Moldova are nevoie de reformarea cât mai urgentă a justiției. 

„Asta presupune că politicienii trebuie să fie înțelepți și să-și consolideze eforturile. Să renunțe la interesele politice de grup la subiectul justiției. Clasa politica concentrată pe conflictele politice de grup permite justiției să se abată de la misiunea setată”, a mai declarat Nagacevschi. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.