Acasă Social Doar 66 locuri pentru bolnavii cu COVID-19 au mai rămas libere în...

Doar 66 locuri pentru bolnavii cu COVID-19 au mai rămas libere în instituțiile medicale din Chișinău

0

În municipiul Chișinău crește numărul bolnavilor internați cu COVID-19, din 672 de paturi existente în instituțiile medicale, au mai rămas libere doar 66, transmite MOLDPRES.

Tatiana Bucearschi, șefa Direcției sănătate și asistență socială a declarat la ședința on-line de luni a serviciilor municipale că numărul pacienților înregistrați cu COVID-19 crește – din 672 de paturi existente în instituțiile medicale din municipiu sunt ocupate 606, 572 de persoane sunt infectate de coronavirus, alte 34 sunt suspecte.

 „Situația epidemică din Chișinău se înrăutățește, în rândul lucrătorilor medicali se înregistrează 276 de persoane cu COVID-19”, a spus Bucearschi.

În același timp, 6176 de locuitori ai municipiului Chișinău se află sub monitorizare medicală, iar în săptămâna 15-21 iunie se află în carantină pentru 14 zile 4506 persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.