Acasă Social Încă 8 vieți curmate de noul Coronavirus. Bilanțul a ajuns la 458

Încă 8 vieți curmate de noul Coronavirus. Bilanțul a ajuns la 458

0

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova informează despre încă 8 decese provocate de Covid-19:

Deces 451: Bărbat de 51 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat, canceromatoză.

Deces 452: Bărbat de 65 ani, din raionul Edineț. Internat la data de 14 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, sechele post AVC.

Deces 453: Femeie de 37 ani, din raionul Ceadîr-Lunga. Internată în stare foarte gravă cu pneumonie bilaterală și insuficiență respiratorie, la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga.

Deces 454: Bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 14 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă.

Deces 455: Femeie de 60 ani, din raionul Hîncești. La data de 17 iunie, aceasta a fost transferată din Spitalul Raional Hîncești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, crdiopatie hipertensivă, artrită reumatoidă, vasculită hemoragică.

Deces 456: Femeie de 50 ani, din UTA Găgăuzia. Internată în stare foarte gravă la data de 18 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 457: Femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: dabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 458: Bărbat de 64 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 13 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, hipertensiune arterială.

Totodată, ministerul informează că alte 220 persoane au fost tratate și externate. În total, 7.745 persoane s-au vindecat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.