Acasă Social Renato Usatîi: Moldova poate fi salvată doar prin alegeri prezidențiale și parlamentare...

Renato Usatîi: Moldova poate fi salvată doar prin alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate, și resetarea totală a țării

0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, afirmă că actualul Parlament este cel mai rușinos din istoria țării. El scrie într-o postare pe Facebook că R.Moldova poate fi salvată doar de realegerea șefului statului, alegeri parlamentare anticipate și resetarea totală a țării.

“Președintele Partidului Popular European, fostul șef al Uniunii Europene, Donald Tusk, a declarat că ′′ actualul Parlament (Moldova) este nefuncțional, iar cea mai bună decizie este să-i lași pe oameni să decidă din nou.”

Tusk constată ceea despre ce vorbim deja de mult timp și anume că Moldova poate fi salvată doar de alegerile prezidențiale, parlamentare anticipate și resetarea totală a țării. Dar chiar și fără diagnosticul și tratamentul partenerilor externi, noi, cetățenii acestei țări, înțelegem perfect că țara se află în criză, instituțiile statului sunt nelegitime, curmate de corupție și incapabile să genereze idei, iar casa politică, reprezentată de partidele din parlament, este compromisă total. Singura ieșire din situație sunt alegerile prezidențiale, parlamentare anticipate, reînnoirea clasei politice și restabilirea ordinii constituționale.

În curând și pinguinii din Antarctica vor spune că actualul Parlament este cel mai rușinos, corupt și nereprezentativ din istoria Moldovei. Faptul că situația trebuie reînnoită, iar întreg sistemul repornit prin alegeri anticipate atât parlamentare, cât și prezidențiale, este clar pentru toată lumea, mai puțin pentru deputați, care continuă să se agațe cu disperare de scaune, deși e clar că nimic nu le mai poate salva reputația. Acești politicieni fără pic de responsabilitate socială și-au pierdut și rușinea. Dar, mai devreme sau mai târziu, își vor spune cuvântul și va trimite acest Parlament acolo unde îi este locul”, scrie Renato Usatîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.