Acasă Social Încă cinci decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. Printre victime se...

Încă cinci decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. Printre victime se numără și un pacient de 36 de ani

0

Alte cinci persoane bolnave de coronavirus s-au stins din viață în Moldova. Despre asta a anunțat în această dimineață Ministerul Sănătății, care a precizat că cel mai tânăr pacient decedat avea 36 de ani.

Bărbat de 57 de ani, din mun. Chișinău, internat pe 12 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, ciroză hepatică decompensată, anemie ferodeficitară cronică, brohopneumopatie.

Femei de 65 de ani, din mun. Bălți, internată în stare gravă pe 16 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Bărbat de 61 de ani, din raionul Ialoveni, internat pe 5 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie discirculatorie de geneză mixtă, hipertensiune arterială.

Bărbat de 36 de ani, din Strășeni, internat pe 31 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă cronică, malformație cardiacă congenitală, defect al septului intraventricular.

Bărbat de 46 de ani, din UTA Găgăuzia, internat pe 12 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: boală renală cronică de gradul V, hipertensiune arterială și cardiopatie mixtă.

Așadar, numărul deceselor în rândul celor infectați, în Moldova, a ajuns la 438. Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 12.732 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.