Acasă Social Bătaie până la sânge la Buiucani: Doi vecini s-au luat la pumni

Bătaie până la sânge la Buiucani: Doi vecini s-au luat la pumni

0

Bătaie până la sânge în scara unui bloc din sectorul Buiucani din Capitală. Imagini video de la locul incidentului au fost trimise de către un martor ocular redacției Publika.md, transmite SafeNews.md.

La fața locului a intervenit un echipaj al poliției și un echipaj al ambulanței.

Ofițerul de presă Svetlana Scripnic a declarat că incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 21:30.

Veniți la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 66 de ani și o femeie de 34 de ani, care sunt vecini, în urma unei cerți au recurs la agresiune fizică.

„Doamna era în stare de ebrietate, după care între ei s-a iscat un conflict care a trecut în altercație fizică. În urma conflictului, bărbatul de 66 de ani, s-a ales cu traume și plagă de cuțit și a fost preluat de ambulanță. Acesta a scris și o plângere în acest sens”, a declarat ofițerul de presă.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru huliganism.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.