Acasă Politic Dodon reacționează la înregistrarea audio cu Ceban: ”Un fals evident”

Dodon reacționează la înregistrarea audio cu Ceban: ”Un fals evident”

0

După ce în presă a apărut o înregistrare audio în care s-ar fi auzit președintele Igor Dodon și actualul primar al Capitalei Ion Ceban cum discută despre anularea mandatului primarului Năstase, președintele primul a venit cu o reacție în acest sens. Igor Dodon a negat că ar fi discutat cu Ceban despre anularea mandatului lui Năstase, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

„Astăzi în spațiul public a apărut o înregistrare în care se pretinde că ar fi vocea mea și a primarului Ion Ceban.
Este un fals foarte evident, nu sunt vocile noastre. Se pare că lumea a uitat cine a luat decizia suspendării lui Năstase și avea toate pârghiile să facă asta, pe timpul regimului Plahotniuc.
Vom sesiza Procuratura pentru a cere investigarea celor care fac și promovează astfel de falsuri. Ne așteptăm să apară și alte falsuri pe măsura ce ne apropiem de campania electorala, de aceea urmează să întreprindem toate măsurile legale pentru ca cei care stau în spatele unor astfel de campanii să răspundă în fața legii pentru faptele lor, atât cei care le comandă, cât și cei care le execută”, a declarat Dodon.

De menționat că deputatul Dumitru Alaiba a scris următoarele pe pagina sa de Facebook după apariția înregistrării:

„Partida de șah, se pare, a durat ceva timp.
Dar șahmatistul va spune că e fake.
El are două linii de apărare care se contrazic:
1. Eu jucam șah.
2. Totul e fake”, a scris acesta.

Reamintim că în dimineața zilei de azi bloggerul Dumitru Ciorici a postat pe canalul său de Telegram o înregistrare telefonică în care ar apărea candidatul PSRM de atunci, Ion Ceban, și președintele țării, Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.