Acasă Anticipate 2021 Noi AMENINȚĂRI de la DODON, pentru alegători: ”Votarea pentru cei de dreapta...

Noi AMENINȚĂRI de la DODON, pentru alegători: ”Votarea pentru cei de dreapta înseamnă începerea războiului de pe Nistru”

0

În prag de alegeri parlamentare anticipate, socialiștii revin la tactica de a amenința alegătorii. De această dată, liderul acestora Igor Dodon, declară că în cazul în care cetățenii vor vota pentru partidele de dreapta – va începe un război de pe Nistru.

”Noi încercăm să apropiem cele două maluri ale Nistrului, vorbim de reintegrarea țării și cum procedăm? Anul trecut, Grosu și alții le-au blocat accesul la cei din stânga Nistrului, i-au făcut separatiști, dar acum au hotărât să le închidă oxigenul. Anume prin așa acțiuni și astfel de lideri politici au declanșat războiul de pe Nistru în începutul anilor 90. Vă spuneam acum câteva săptămâni că dacă dreapta, galbenii, vin la guvernare în țară se va instaura destabilizarea. Zilele trecute au sărit la bătaie, ieri au închis secțiile de votare. ce va urma. Uitați-vă ce face dreapta, care încă nu a ajuns la guvernare”, a declarat Dodon.

Declarațiile au fost făcute după ce joi seara, Curtea de Apel a redus numărul secțiilor de votare de la 41 la 12 pentru alegătorii din stânga Nistrului. Decize luată în baza unei cereri depusă de PPDA.

Vineri, 9 iulie, CEC a depus recurs la Curtea Supremă de Justiție pentru a păstra cele 41 de secții de votare.

Precizăm că nu este pentru prima dată când socialiștii recurg la amenințări, atunci sând în joc este perderea puterii.

În mai 2021, Igor Dodon a trecut la amenințări directe și atenționări că va lovi primul și îi va taxa dur pe cei care vor îndrăzni să numească un nou Guvern.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.