Acasă Politic Alexandru Slusari: Vă implor să fiți responsabili! Nu fiți ca Dodon!

Alexandru Slusari: Vă implor să fiți responsabili! Nu fiți ca Dodon!

0

Vicepreședintele Legislativului și liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, vine cu un mesaj în contextul ultimelor date alarmante cu privire la situația privind lupta autorităților cu COVID-19.

„Oameni buni, Vă rog din suflet ! Avem peste 11 mii de cazuri COVID-19. Guvernarea deja a cedat. Sistemul medical este la limita cedării. Dragii noștrii medici rezistă cu mare greu. De la colapsul ne salvează doar patriotismul oamenilor în halate albe. Respectarea normelor sanitare este acum vitală pentru națiunea noastră ! Vă implor să fiți responsabili! Nu fiți ca Dodon!”, scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Amintim că potrivit ultimelor date, bilanțul celor infectați cu COVID-19 a depășit 11 000. Totodată, Ministerul Sănătății a anunțat că numărul celor decedați s-a ridicat la 385 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.