Acasă Politic VIDEO// Ruxanda Glavan îi dă lecții Zinaidei Greceanîi cum să poarte corect...

VIDEO// Ruxanda Glavan îi dă lecții Zinaidei Greceanîi cum să poarte corect masca: „Pe nas și pe gură”

0

Deputata Grupului parlamentar Pro Moldova, fosta ministră a Sănătății, Ruxanda Glavan, i-a făcut observație președintei Parlamentului, Zinaidei Greceanîi, să poarte masca corect – pe nas și pe gură, în timpul ședinței plenare de astăzi, întrucât aceasta o ținea sub barbă, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

„Doamna președintă vă rog să purtați masca corect – pe nas și pe gură. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor din jur și dați dovadă de bun exemplu frumos”, a îndemnat-o Ruxanda Glavan pe Zinaida Greceanîi.

În replică, președinta Parlamentului a spus: „Să vă spun care este problema mea cu masca – îmi asudă (n.r. transpiră) ochelarii și nu vă văd”.

Precizăm că, specialiștii spun căpurtarea incorectă a măștii este mult mai periculos, decât nu ai purta deloc mască. Astfel, se recomandă ca masca să fie mereu purtată pe nas și gură, nu sub barbă sau alte părți ale corpului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.