Acasă Politic Vladimir Voronin: După ce a apărut acel filmuleț de opt minute, Dodon...

Vladimir Voronin: După ce a apărut acel filmuleț de opt minute, Dodon trebuia să dispară

0

Fostul președinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin afirmă că Igor Dodon trebuia să dispară din spațiul public încă de anul trecut, după ce au apărut primele imagini video în care actualul șef al statului purta discuții cu Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

„Imediat după ce a apărut acel filmuleț de opt minute, Dodon trebuia să dispară de sine stătător, fără ca Năstase să-i propună, fără ca să mai apară și alte „kulioace”, fără ca să mai apară intrigi cu Maia Sandu și toți ceilalți. Trebuia să dispară imediat. Cum asta, șef de stat, apari în filme, te vede în toată țara, în toată Europa și pe tot internetul cu chestii din astea?”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

Președintele PCRM susține că prin acele secvențe video, a fost discreditată toată țara, instituția prezidențială și guvernarea.

Vladimir Voronin afirmă că fostul lider PDM Vladimir Plahotniuc se răzbună pe Igor Dodon pentru că acesta ar fi încălcat înțelegerile despre cum urmau să se deruleze lucrurile în Moldova după alegerile parlamentare din februarie 2019.

„Igor Dodon l-a trădat pe Platoniuc. Între ei era tot înțeles cum se guvernează după acele alegeri. Peste noapte sau cu câtva timp mai înainte s-a stricat acea înțelegere. 100% se răzbună și se va răzbuna și mai departe. Din ce cauză să scoată aceste pachete și să le arate? Cu ce scop? Numai pentru aceasta”, a menționat liderul Partidului Comuniștilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.