Acasă Social Anatolie Ghilaș revine la șefia Agenției Relații Funciare și Cadastru

Anatolie Ghilaș revine la șefia Agenției Relații Funciare și Cadastru

0

Anatolie Ghilaș a fost numit șef al Agenției Relații Funciare și Cadastru al R.Moldova. Decizia a fost adoptată cu puțin timp în urmă, transmite deschide.md.

De precizat că Ghilaș a deținut funcția de director al ARFC mai mulți ani. Astfel, în aprilie 2011 el a fost desemnat director general al Agenției, iar în august 2019, după 8 ani de mandat, și-a dat demisia.

Totodată, Executivul a votat eliberarea din funcție a șefului Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Silvia Cebotari. Funcția vacantă i-a revenit lui Eremei Priseajniuc, fostul consilierul principal de stat al ex-premierului Pavel Filip în domeniul combaterii corupției. Ultimele luni Priseajniuc a activat în calitate de consilier în Cabinetul fracțiunii Partidului Democrat din Parlament.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.