Acasă Social Covid-19 a ajuns și la MAEIE. Un angajat a fost testat pozitiv

Covid-19 a ajuns și la MAEIE. Un angajat a fost testat pozitiv

0

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova a fost testat pozitiv cu coronavirus. La moment, acesta se simt bine și urmează tratament la domiciliu. Toate persoanele cu care acesta a interacționat în ultima perioadă au fost autoizolate la domiciliu și sunt monitorizate de către medicii de familie.

Testul l-am aflat ieri. Angajatul a făcut testul, din motiv că un mebru al familie a fost testat pozitiv. Acesta a fost ultima oară la servicu acum cinci zile. Ministerul planifică testarea personalului”, a precizat pentru tv8.md șeful serviciului de presă a MAEIE, Alexandru Codreanu.

Insttuția își continuă activitatea în regim obișnuit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.