Acasă Social FOTO// Incendiu în centrul capitalei. Flăcările au cuprins un magazin

FOTO// Incendiu în centrul capitalei. Flăcările au cuprins un magazin

0

Un incendiu s-a produs în această noapte la cazangeria unui magazin din centrul capitalei. Potrivit informațiilor furnizate presei, două echipaje de pompieri au luptat cu flăcările preț de două ore.

Apelul la 112 a fost recepționat la 00:33, afirmă Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Potrivit informațiilor înregistrate, incendiul a izbucnit la un magazin de pe strada Albișoara, nr. 80/5. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care au stabilit că arderea s-a produs în cazangeria magazinului.

Pompierii au reușit localizarea incendiului către ora 00:44, astfel evitând răspândirea flăcărilor către încăperi. Arderea a fost complet lichidată la ora 01:46. Focul a afectat bunurile materiale din interiorul cazangeriei și căptușeala peretelui din spatele clădirii.

Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 33 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.