Acasă Social ULTIMA ORĂ! Încă un deces în urma infectării cu Covid-19. Care este...

ULTIMA ORĂ! Încă un deces în urma infectării cu Covid-19. Care este bilanțul oficial

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova informează despre înregistrarea unui deces provocat de COVID-19:

Deces 283: Bărbat de 59 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: encefalopatie discirculatorie mixtă, insuficiență renală cronică, anemie cronică mixtă, sechele postuberculoase.

Totodată, ministerul informează că alte 155 persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 4278. În tratament activ la domiciliu se află în continuare 431 pacienți cu forme ușoare de COVID–19. 758 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.