Acasă Politic Maia Sandu despre filmulețul în care apare Dodon, Plahotniuc și sacoșa neagră:...

Maia Sandu despre filmulețul în care apare Dodon, Plahotniuc și sacoșa neagră: ”Nu cred că procuratura se va ocupa în serios de acest dosar.” Ce i-a recomandat lidera PAS, procurorului general

0

Maia Sandu îl îndeamnă pe Alexandr Stoianoglo să întrebe procurorii din alte țări ”cum ar acționa dacă un președinte ar fi luat mită?” Mai mult decât atât, lidera PAS susține că Procuratura nu se va ocupa în serios de filmulețul în care Vladimir Plahotniuc îi întinde lui Dodon o sacoșă neagră cu bani. Declarațiile au fost făcute, în seara zilei de joi, 28 mai, în cadrul unei emisiuni de la Protv.

Fiind rugată să comenteze video-ul în care apare Vlad Plahotniuc, Igor Dodon și ”renumita” sacoșă cu bani, lidera PAS, Maia Sandu a declarat că nu a fost de loc surprinsă, însă s-a arătat derenjată de lipsa activității Procuraturii General asupra acestui subiect.

Noi am auzit că Dodon a luat de la Șor bani, de la Plahotniuc. Îmi amintesc când se vota guvernul, Dodon povestea că acuș o să se umple online-ul de video. Atunci am văzut un scurt episod. Eu cred că sunt mai multe. Asta era temerea.
Nu m-a surprins, dar m-a dezgustat lipsa de interes a procuraturii față de acest video.
Procuratura generală în primele ore, zile, a spus că n-a fost sesizată. Este absolut inacceptabil. Îl îndemn pe procurorul general să i-a legătura cu un procuroru dintr-o țară civilizată ca să întrebe cum ar proceda în situația în care un președinte i-a mită de la oricine. Ar ieși un scandal monstru în orice țară normală.
La noi procuratura a scos un comunicat. Nu cred că procuratura se va ocupa serios de acest dosar” a declarat Maia Sandu.

Menționăm că abia în urma denunțurilor depuse de cîțiva deputați, printre care și Iurie Reniță, procuratura generală a anunțat că filmulețul va fi investigat și că se va stabili dacă există bănuială cu privire la vre-o infracțiune.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.