Acasă Politic Pavel Filip: Procuratura trebuie să investigheze actele de corupție în care este...

Pavel Filip: Procuratura trebuie să investigheze actele de corupție în care este implicat Dodon

0

Filip spune că politicienii trebuie să acorde suport Procuraturii pentru a investiga cazul în care Dodon ar primi de la Plahotniuc o sacoșă neagră. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii In PROfunzime de la ProTV.

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că procurorii trebuie să investigheze situația care a devenit cunoscută după secvențele video publicate săptămâna trecută de deputatul Iurie Reniță.

„Pentru oameni este șocant. Pe mine nu mă miră nimic. Procuratura trebuie să dea o apreciere acestor lucruri. Vine timpul în care vom avea o activitate politică adevărată. Dacă este adevărat ceea ce am văzut, este grav de tot”, a declarat Filip.

Acesta evitat să spună dacă, în opinia lui, acel video este sau nu adevărat, însă, a menționat despre imaginile precedente, apărute vara trecută, că „atunci când a fost primul video, s-a discutat la partid, iar Vlad Plahotniuc a spus că este adevărat”.

Filip a mai menționat că în opinia sa, PDM are de suferit în coaliția PSRM. Precizăm că, pe 18 mai, deputatul Iurie Reniță a publicat o înregistrare video de la o întâlnire dintre Vlad Plahotniuc și Igor Dodon, în care se vede cum ex-liderul democrat îi dă lui Dodon o pungă neagră în care, potrivit lui Reniță, ar fi fost bani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.