Acasă Social Un medic toxicolog din secția Toxicologie din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, sectorul...

Un medic toxicolog din secția Toxicologie din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, sectorul Rîșcani al capitalei, a fost găsit mort în camera de odhină de la locul său de muncă

0

Un medic toxicolog din secția Toxicologie din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, sectorul Rîșcani al capitalei, a fost găsit mort în camera de odhină de la locul său de muncă, în această dimineață, fără semne vizibile de moarte violentă.

Poliția a fost alertată în jurul orei 06:00 dimineața. Potrivit ofițerului de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Medicul în vârstă de 39 de ani a fost depistat decedat în camera de odihnă. Din discuțiile cu colegii de serviciu acesta se afla în tura de noapte.

Surse ale DESCHIDE.MD apropiate anchetei susțin că ar fi vorba despre un caz de suicid. Anterior medicul a mai avut tentative de sinucidere, și anume prin consum de pastile.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a fie efectuate expertizele și a fi stabilită cauza exactă a decesului. IP Râșcani a inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.