Acasă Politic DOC// PDM continuă să piardă teren. Un grup de consilieri din raionul...

DOC// PDM continuă să piardă teren. Un grup de consilieri din raionul Șoldănești, au anunțat că aderă la PRO MOLDOVA

0

Consilieri locali din raionul Șoldănești continuă să părăsească rândurile Partidului Democrat, pentru a face echipă cu PRO MOLDOVA, transmite paranteze.md.

În declarația lor, semnatarii critică politica actualii guvernări PSRM-PDM, care a demonstrat în repetate rânduri că urmărește interese personale în detrimentul țării și al cetățenilor.

„Cu regret, și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă și lipsa de respect față de cetățenii țării noastre. În aceste condiții, viitorul țării noastre este în pericol”, au menționat consilierii.

Astfel, consilierii au decis să adere la PRO MOLDOVA, pentru a putea realiza angajamentele asumate față de cetățeni.

„Avem toată încrederea că împreună vom putea implementa proiecte concrete pentru un viitor european al țării noastre”, au declarat semnatarii.

Circa 220 de lideri locali, primari, consilieri și mai mulți deputați au renunțat, în ultimele săptămâni, la unul dintre partidele de la putere pentru a oferi Republicii Moldova șansa unui parcurs democratic, prosper și european.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.