Acasă Politic LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 20 mai 2020

LIVE// Ședința Guvernului Republicii Moldova din 20 mai 2020

0

Membrii cabinetului de miniștri, condus de Ion Chicu, s-a întrunit miercuri, 20 mai, în ședință. Pe ordinea de zi au fost înregistrate 20 de subiecte.

15.18. Cabinetul de miniștri au aprobat proiectul pentru inițierea negocierilor și aprobarea semnării Înțelegerii, întocmite prin schimb de note, dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Federale Germania privind cooperarea tehnică.

15.15. Proiectului de lege cu privire pentru modificarea unor acte normative, aprobat. Proiectul are drept scop excluderea dreptului de veto al organelor sindicale în procedura de concediere a salariaților aleși în organele sindicale și neeliberați de la locul de muncă de bază. Mai multe detalii aici.

15.13. A fost aprobat subiectul cu privire la programului național de siguranță a zborurilor. Detalii

15. 11. Cabinetul de miniștri a aprobat numirea în funcția de șefă a CNAM, Valentina Buliga.

15. 10. A fost eliberată din fucția de șefă a Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) Angela Belobrov.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.