Acasă Social Patru noi decese provocate de virusul COVID. Numărul celor răpuși a ajuns...

Patru noi decese provocate de virusul COVID. Numărul celor răpuși a ajuns la 217

0

Ministerul Sănătății anunță despre alte patru decese provocate azi de coronavirus. În total, pe parcursul zilei de astăzi, au fost înregistrate șase morți din cauza COVID-19.

Potrivit ministerului, o femeie de 63 de ani din municipiul Chișinău a fost răpusă de boală. Femeia a fost internată pe 13 mai la Centrul COVID-19 și a fost transferată la Spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”. Victima suferea concomitent de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II și cardiopatie hipertensivă.

Încă o femeie de 67 ani din Ceadîr-Lunga a decedat de COVID. Aceasta a fost internată la data de 16 mai la spitalul din Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Încă două victime s-au înregistrat în regiunea transnistreană. Un bărbat de 67 de ani și o femeie de 86 de ani au pierdut lupta cu boala. Aceștia sufereau concomitent și de alte boli.

Astăzi a fost anunțat decesul unui medic chirurg endoscopist de la Spitalul Clinic Bălți. Doctorul avea doar 55 de ani.

Bilanțul deceselor se ridică la 217.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.