Acasă Politic Maia Sandu despre Dodon: ”Dacă nu se opunea reformelor în justiție acum...

Maia Sandu despre Dodon: ”Dacă nu se opunea reformelor în justiție acum Plahotniuc și cu Șor nu-i cumpărau deputații”

0

Dacă Igor Dodon nu s-ar fi opus reformelor în justiție și nu dădea jos Guvernul Sandu, acum Vlad Plahotniuc și cu Ilan Șor nu-i cumpărau deputații. Declarația aparține liderului PAS, Maia Sandu.

„Igor Dodon se lamentează că Șor cu Plahotniuc vor să-i cumpere deputații. Degeaba se jelește, doar el e de vină că hoția și corupția au revenit în forță. Dacă nu se opunea reformelor în justiție și nu dădea jos guvernul nostru, astăzi am fi fost în plin proces de curățare a justiției și procuraturii de oameni care îndeplinesc comenzi politice sau iau decizii pe bani. Am fi curățat deja cele mai importante organe judecătorești, astfel încât toți corupții ar fi stat cuminți în banca lor așteptându-și rândul”, scrie Maia Sandu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Această punctează că datorită lui Igor Dodon, toți corupții au prins la curaj, după ce din iunie până în noiembrie au stat ascunși prin tufișuri.

„A vrut să curgă banii la partid din contrabandă și scheme de corupție. A vrut să stea liniștit că nu o să-l întrebe nimeni, nici pe el, nici pe tovarășii lui, de unde vin banii. A vrut să poată da ordine la dreapta și la stânga după cum îi poftește rânza, nu după cum scrie în Constituție”, susține Maia Sandu.

Liderul PAS a mai adăugat că însuși „Igor Dodon și gruparea lui sunt în fruntea sistemului corupt care distruge societatea noastră ca un cancer. Iar corupția poate fi stârpită doar de oameni cinstiți și curajoși”.

Menționăm că Guvernul Chicu este susținută de o majoritate parlamentară foarte firavă, constituită din 54 de deputați. Totodată, amintim că în ultima perioadă mai mulți deputați pleacă din Partidul Democrat și aderă la fracțiunile Pro Moldova și Șor, care la rândul lor declară că Guvernul Chicu va rămânea fără susținere în Parlament. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.