Acasă Politic Pro-Moldova cere convocarea ședinței Parlamentului și audierea lui Ion Chicu: „Să vină...

Pro-Moldova cere convocarea ședinței Parlamentului și audierea lui Ion Chicu: „Să vină cu cifre și date”

0

Pro Moldova cere convocarea unei ședințe a Parlamentului pentru audierea Guvernului referitor la măsurile întreprinse în cele două luni de stare de urgență. Potrivit formațiunii, aceștia ar trebui să raporteze acțiunile post-criză și de pregătire pentru valul doi de pandemie.

Partidul a cerut tuturor deputaților din opoziție să susțină demersul. La fel, politicienii din cadrul formațiunii consideră că în această situație ar fi fost luate decizii greșite, neinspirate și întârziate.

Pro Moldova susține că disputele din ultima perioadă ar fi pedalate de guvernare pentru a distrage atenția de la dezastrul din țară. În același timp, organizația politică declară că Executivul este ineficient și ar trebui demis.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.