Acasă Social FOTO // Grav accident, la Soroca. Un tânăr de 21 de ani...

FOTO // Grav accident, la Soroca. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar altul a ajuns la spital

0

Un tânăr și-a pierdut viața, iar altul a ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:55, pe traseul R-14 Soroca-Cosăuți.

Potrivit informațiilor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Nissan care a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament. Automobilul era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani și care avea doi pasageri, unul dintre care era un tânăr în vârstă de 19 ani.

Contactată telefonica, Diana Fetco, purtătorul de cuvânt al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în rezultatul impactului, șoferul a decedat în drum spre spital, iar tânărul de 19 ani a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Cel de al treilea pasager a scăpat nevătămat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circusmtanțele în care s-a produs tragedia.

Amintim că de la începutul săptămânii curente, cel puțin șapte persoane au decedat pe șosele naționale în urma accidentelor rutiere. 

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.