Acasă Comunicate de presă Marc Tkaciuc a fost scos de sub urmărire penală, iar procesul penal...

Marc Tkaciuc a fost scos de sub urmărire penală, iar procesul penal în care era vizat a fost clasat

0

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a dispus scoaterea lui Marc Tkaciuk de sub urmărire penală şi clasarea procesului penal în care acesta era vizat.

Respectiva cauză penală a fost pornită de Procuratura Anticorupţie pe 21 septembrie 2017, pe faptul pretinselor acţiuni de evaziune fiscală, comise de către factori de decizie ai Scolii Antropologice. În aceiaşi zi, dosarul a fost expediat pentru investigare, conform competenţei, la PCCOCS, care a efectuat actiuni de urmărire penală ce nu impuneau implicarea unor persoane concrete. Acum trei luni, Marc Tkaciuk a fost recunoscut în calitate de bănuit şi audiat, ultimul negând bănuiala.

Rezultatele obţinute ca urmare a multiplelor acţiuni de urmărire penală au permis concluzionarea lipsei faptului infracţiunii.

Potrivit legislaţiei, decizia Procuraturii poate fi contestată în ordine ierarhică, iar ulterior, la judecătorul de instrucţie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.