Acasă Politic DOC // Spînu, despre creșterea prețului la chirie în Casa Presei: Nedreptate

DOC // Spînu, despre creșterea prețului la chirie în Casa Presei: Nedreptate

0

Cancelaria de Stat a declarat că va majora prețurile pentru ONG-urile din mass-media care închiriază spații în incinta Casei Presei. Consilierul președintei țării, Andrei Spînu, a venit cu o reacție în acest sens și a condamnat această decizie.

”Cancelaria de Stat a Republicii Moldova (cc Liliana Iaconi) vrea să crească prețul la chirie în clădirile administrate de Guvern (Casa Presei) pentru instituțiile mass-media. În pandemie, când ar trebui să ne gândim cum să ajutăm, cineva se apucă de negociat în sensul majorării prețului pentru mass-media. Mi se pare că este o mare nedreptate și voi face un demers către Guvern să se oprească și să reactiveze ordinul prin care mass-media beneficiază de cel mai mic preț posibil, conform legii, în spațiile deținute de Guvern.
Presa trebuie susținută nu doar prin declarații la evenimente publice sau TV, presa trebuie susținută mereu prin acțiuni și indiferent dacă ne place sau nu de modul în care își face treaba”, a declarat Spînu.

Cancelaria de Stat a declarat că decizia de majorare a prețului pentru chirie a fost luată reieșind din prețurile existente pe piaţă, oferta solicitantului chiriei şi alte condiţii de pe piață imobiliară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.