Acasă Social VIDEO// Fără permis de conducere și cu cuvinte necenzurate către agenții de...

VIDEO// Fără permis de conducere și cu cuvinte necenzurate către agenții de patrulare. Un șofer de ATV s-a luat la pumni cu polițiștii

0

Fără permis de conducere și cu cuvinte necenzurate în adresa agenților de patrulare. Vorbim despre un tânăr șofer de ATV, care a fost oprit de oamenii legii după ce plăcuțele de înmatriculare ale vehicolului pe care îl conduceau nu erau vizibile. Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare.

Vizibil deranjat că a fost somat pe dreapta, tânărul nu a ezitat să numească oamenii legii cu cuvinte necenzure, refuzând să prezinte permisul de conducere. Mai mult decât atât, în ajutor i-a sărit și un amic, împreună cu care s-au luat la îmbrânceli cu oamenii legii. Ultimii sau ales cu epoleții rupți, fiind nevoiți să solicite ajutorul altui echipaj de poliție.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.