Acasă Social COVID-19 în R. Moldova// Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 182. Cine...

COVID-19 în R. Moldova// Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 182. Cine sunt noile victime ale temutului virus

0

Încă trei persoane au murit în R. Moldova, după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, transmite SafeNews.md.

Deces 180: Bărbat de 69 ani, din rarionul Briceni, internat pe data de 10.05.2020 la IMSP SR Briceni. Comorbidităţi: obezitate gr. III, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, tromboembolie pulmonară.

Deces 181: Bărbat de 31 ani, din raionul Glodeni, transferat din SCM Sfînta Treime la Institutul de Medicină Urgentă pe data de 07.05.2020. Pneumonie interstițială bilaterală, insuficiență renală cronică, colită ulceroasă.

Deces 182: Femeie de 43 ani, din raionul Ceadîr-Lunga, internată la IMSP SR Comrat, pe data de 09.05.2020. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, Obezitate gr. IV, hepatită cronică.

În total 2.069 persoane au fost tratate.

Astfel, numărul persoanelor decedate de COVID-19 în R. Moldova se ridică la 182.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.