Acasă Politic Reacția lui Sergiu Sîrbu, după ce PA a anunțat că a fost...

Reacția lui Sergiu Sîrbu, după ce PA a anunțat că a fost scos de sub urmărire penală

0

Deputatul din grupul parlamentar „Pro Moldova”, Sergiu Sîrbu a venit cu o reacție, după ce Procuratura Anticorupție (PA) a anunțat că a fost scos de sub urmărire penală, iar dosarul, în care era bănuit de „corupere activă” a fost clasat.

„Consider că este unica posibilă decizie în acest caz. Acuzațiile au fost pe cât de aberante pe atât de false. Mă bucur că organele procuraturii încep a da dovadă de profesionalism și obiectivitate! Societatea așteaptă investigații obiective și profesioniste în toate cauzele fără nici o implicare din afară! Doar așa putem construi un veritabil stat de drept!”, a scris Sîrbu, pe o rețea de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.