Acasă Social Accident grav la Strășeni: Un tânăr de 24 de ani și un...

Accident grav la Strășeni: Un tânăr de 24 de ani și un copil au decedat

0

Un tânăr de 24 de ani și un copil de aproximativ 3 ani și-au pierdut viețile în urma unui accident produs pe traseul Chișinău-Ungheni.

Conform poliției, accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13:30, în apropiere de satul Pănășești din raionul Strășeni.

Poliția susține că, șoferul de 32 de ani, aflat la volanul unui automobil de model Mercedes, ar fi ieșit la depășire regulamentară, însă din motive necunoscute a pierdut controlul volanului și s-a tamponat frontal cu un automobil de model Nissan, care era condus de tânărul de 24 de ani.

În urma impactului, șoferul de 24 de ani, dar și un copil de aproape 3 ani au decedat. O femeie, pasageră a Nissan-ului, dar și șoferul automobilului de model Mercedes au fost transportați la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme.

Poliția investighează cazul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.