Acasă Justiţie Ex-președinte al CC, după hotărârea de azi: „Dacă se va recurge la...

Ex-președinte al CC, după hotărârea de azi: „Dacă se va recurge la răzbunare, izolarea externă a R. Moldova riscă să capete contur oficial”

0

Alexandru Tănase, fost președinte al Curții Constituționale și ex-ministru al Justiției, susține că depinde dacă am trecut testul democrației mai mult de ce va urma decât de hotărârea CC luată astăzi în privința împrumutului din partea Federației Ruse.

El atenționează că „dacă se va recurge la acțiuni de răzbunare împotriva judecătorilor sau dacă se va adeveri informația privind intenția Parlamentului și Guvernului de a revoca judecătorii desemnați la CC, reacțiile externe vor fi dintre cele mai dure, iar actuala izolare externă a R. Moldova riscă să capete contur oficial”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.