Acasă Social LIVE// Premierul Chicu, huiduit la ceremonia de transmitere a ajutorului umanitar de...

LIVE// Premierul Chicu, huiduit la ceremonia de transmitere a ajutorului umanitar de peste Prut. Mai multe persoane au scandat „Rușine!”

0

În aceste momente sub podul de la Telecentru are loc ceremonia publică de prezentare a asistenței umanitare acordate de România.

Chicu a apărut în fața celor prezenți care au început să-l huiduiască. 

Nemulțumirea cetățenilor este cauzată, inclusiv, de faptul că evenimentul a fost desfășurat sub podul din cartierul Telecentru, nu în PMAN. Pe de alt ținut să menționează că „ pe ambele maluri ale Prutului trăiesc oameni buni, iar prin intermediul acestui ajutor vor fi salvate vieți”.

Amintim că, inițial se anunța că transmiterea ajutorului umanitar va avea loc la Telecentru. Mai mulți consilieri municipali, însă, au anunțat câteva ore în urmă că totul se va întâmpla în PMAN, lucru care nu s-a confirmat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.