Acasă Politic Usatîi: Dacă tot Dodon a permis slujbele, vom merge cu cetățenii la...

Usatîi: Dacă tot Dodon a permis slujbele, vom merge cu cetățenii la slujbă în fața Președinției

0

Primarul de Bălți și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, intenționează să organizeze săptămâna viitoare o „slujbă” în fața Președinției, a Parlamentului și Guvernului. Potrivit lui, inițiativa a apărut după ce Igor Dodon, vizitând pe furiș municipiul Bălți, s-a întâlnit cu episcopul Marchel pe care l-a anunțat despre ridicarea restricțiilor cu privire la organizarea slujbelor divine la biserici, înainte ca decizia respectivă să fie luată în cadrul Comisiei pentru Situații Excepționale.

Dodon a fost pe furiș la Bălți, s-a întâlnit cu episcopul Marchel, a bătut recordul mitropolitului Vladimir cu privire la deplasările în Episcopia de Bălți și Fălești. Bravo Dodon, aici ești campion. A mai spus că duminica viitoare toți creștinii vor putea merge la slujbe la biserici. Deja cunoști că nu vor fi restricții? Ok, ai spus că oamenii pot merge la slujbe, de aceea, week-end-ul următor eu cu toți cetățenii tot voi merge la slujbă, dar ea va fi în fața Președinției, a Parlamentului și Guvernului. Găsim noi un preot care va fi de acord să ne facă o slujbă în centrul Chișinăului”, a declarat Usatîi.

Amintim că autoritățile au decis ca slujbele religioase vor fi permise începând de duminică.Totuși, întrunirile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de protecție.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.