Acasă Politic DOC // PDM-ului îi fuge „teritoriul” de sub picioare. Mai mulți consilieri...

DOC // PDM-ului îi fuge „teritoriul” de sub picioare. Mai mulți consilieri locali din Ungheni au părăsit partidul și aderă la Pro Moldova

0

Un grup de consilieri locali și activiști din raionul Ungheni au părăsit Partidul Democrat, „pe motiv că formațiunea a ajuns sub controlul lui Igor Dodon, fiind transformată în anexă a Partidului Socialiștilor”, se menționează într-un comunicat al grupului ProMoldova.

În comunicat este specificat că persoanele respective aderă la grupul Pro Moldova „pentru a continua faptele bune și care promovează valorile europene și principiile democratice”.

„Ne exprimăm dezacordul cu ultimele decizii ale conducerii PDM și constatăm cu regret că opiniile membrilor nu sunt luate în considerare, iar deciziile sunt luate de câteva persoane care se gândesc la interesele personale”, se arată în declarația subsemnată de consilieri și membri PD din raionul Ungheni.

Până la această oră, din PDM au plecat 8 deputați și peste 100 de consilieri raionali și locali, precum și activiști de partid. 

Amintim că ieri un grup de consilieri raionali și locali din raionul Drochia au părăsit Partidul Democrat (PDM) și au aderat la „Pro Moldova”. Detalii: AICI

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.