Acasă Social Un nou deces în rândul angajaților medicali din Republica Moldova din cauza...

Un nou deces în rândul angajaților medicali din Republica Moldova din cauza Covid-19

0

Un nou deces în rândul angajaților medicali din Republica Moldova din cauza Covid-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 62 de ani care lucra în calitate de felcer în cadrul Substaţiei AMU Căuşeni, cu un stagiu de 42 ani.

Potrivit Ministerului Sănătății, angajata Godoroja Vera în vârstă de 62 ani a fost internată iniţial la IMSP SCBI Toma Ciorba şi transferată pe data de la data de 16 aprilie la IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Acesta este al șaptelea deces în rândul angajaților medicali din RM.

Conducerea Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a publicat un mesaj în care exprimă condoleanțe.

„Regretata noastră colegă a activat ca felcer mai mult de 42 de ani. De nenumărate ori a luptat pentru salvarea vieții oamenilor și a făcut tot posibilul pentru a acorda pacienților primul ajutor medical calificat. Doamna Vera era o persoană plină de bunătate, sinceritate și omenie”.

Bilanțul persoanelor decedate în Republica Modlova din cauza Covid-19 a ajuns la 140.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.