Acasă Social Agenția Servicii Publice are un nou șef. Cine este acesta

Agenția Servicii Publice are un nou șef. Cine este acesta

0

Vladislav Zara este noul șef al Agenției Servicii Publice. Acesta a fost numit în funcție ieri, 4 mai, scrie cotidianul.md.

Noul director a fost prezentat echipei Agenției Servicii Publice de către secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi.

Anterior, Vladislav Zara a deținut funcția de director adjunct al Agenției Servicii Publice.

Mentionăm că, Vladislav Zara a fost și directorul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, dar a fost demis la 1 iulie 2019.

La data de 1 iulie, anunțul despre demisia lui Zara a fost anunțată de către ministra Sănătății și Protecției Sociale, care a menționat că își dorește să pună capăt „unei practici de ani de zile în care în Agenție lucrau oameni din construcție sau alte domenii care nu aveau de a face cu domeniul medicamentelor”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.