Acasă Social Un judecător al CC ar fi ȘANTAJAT cu un dosar penal. „Acum...

Un judecător al CC ar fi ȘANTAJAT cu un dosar penal. „Acum raportul de forțe la CC este de trei la trei, ceea ce înseamnă că legea privind creditul rusesc ar putea fi declarată constituțională”

0

Regimul Dodon l-ar șantaja pe un judecător al Curții Constituționale cu un dosar penal deschis acum 10 ani. Potrivit primarului de Bălți, Renato Usatîi, președintele Igor Dodon ar face acest lucru pentru a schimba raportul de forță în cadrul CC și legea privind creditul rusesc să fie declarată constituțională.

Declarația a fost făcută de către Usatîi ieri-seara, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV8.


„Un judecător este șantajat cu un dosar penal de acum 10 ani. Sunt sigur că este un dosar fabricat. Acum raportul de forțe la CC este de trei la trei judecători, ceea ce înseamnă că legea privind creditul rusesc ar putea fi declarată constituțională. (…) Acest magistrat trebuie să se gândească – e mai bine să fie șantajat permanent de oamenii lui Dodon sau este mai bine să se adreseze poporului, să apere legea și pe el”, a declarat Usatîi.

Deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.