Acasă Politic Ultima oră! Declarațiile lui Filip după o ședință de 7 ore în...

Ultima oră! Declarațiile lui Filip după o ședință de 7 ore în care s-au analizat problemele din PDM

0

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a făcut declarații pentru presă după ședința pe care au avut-o democrații timp de 7 ore la Parlament. Politicianul a spus că au fost multe subiecte de discutat, dar a negat informațiile apărute în presă precum că urmează a fi destituit de la conducerea formațiunii, transmite tv8.md.

„S-au supus analizei plecările unor colegi din partid. Am făcut și concluziile necesare.  Un subiect important a fost și activitatea noastră în coaliția de guvernare, relația noastră cu partenerii de guvernare. ..Chiar dacă nu este simplu, până la urmă am găsit un numitor comun și vom fi mai activi în activitatea parlamentară și în această coaliție”, a declarat Filip.

Întrebat dacă zvonurile privind plecarea sa din funcția de președinte al PDM sunt adevărate, atât Filip cât și președintele de onoare al partidului Dumitru Diacov, care stătea alături, au zâmbit.

„Chiar adacă avem discuții în contradictoriu…nu am avut discuții la acest capitol”, a punctat Filip.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.