Acasă Social Corpul unei femei, găsit într-o fântână din Stăuceni. Ce spun oamenii legii

Corpul unei femei, găsit într-o fântână din Stăuceni. Ce spun oamenii legii

0

Descoperire macabră în localitatea Stăuceni! Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o fântână părăsită din proximitatea cimitirului din localitatea.

Potrivit serviciului de presă al Poliției capitalei oamenii legii au fost alertați în seara zilei de 03 mai, precum că într-o fântână din comuna Stăuceni, în apropierea cimitirului, a fost depistat cadavrul unei persoane. Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă, angajații IGSU și medicul legist. Urmare a documentării s-a stabilit că cadavrul aparține unei femeni și se afla de mai mult timp în fântână, fiind în stare de putrefacție. La examinare de către medicul legist careva urme de violență nu au fost depistate.

Corpul femeii a fost transportat la Centrul de medicină legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirii cauzei decesului.

În urma acțiunilor întreprinse de politiști, s-a stabilit că este vorba despre locuitoarea com. Stăuceni în vârsta de 39 de ani. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.