Acasă Social Alte 69 de cazuri noi de COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns...

Alte 69 de cazuri noi de COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 4.121

0

Alte 69 de cazuri de infecție cu noul Coronavirus au fost confirmate astăzi după procesarea a 368 de probe. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 4.121.

Potrivit Ministerului Sănătății, un caz e de import din Federația Rusă și 68 cu transmitere locală. 

Astfel, la Chișinău au fost depistate 26 de cazuri, la Căuşeni, Dubăsari – șase cazuri, Donduşeni, Ialoveni – patru persoane infectate, Ceadîr-Lunga, Comrat – două persoane, Bălţi, Criuleni, Orhei, Sângerei, Ștefan Vodă  – un caz. Totodată, alte 14 cazuri de infecție au fost confirmate în stânga Nistrului.

Din numărul total de persoane confirmate astăzi cu noul virus sunt nouă lucrători medicali. E vorba de un medic, doi asistenți medicali, un farmacist și cinci angajați din cadrul personalului auxiliar. 

Până în acest moment, 1.382 de persoane au fost tratate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.