Acasă Social Ministrul de Interne, Pavel Voicu confirmă că a fost testat POZITIV cu...

Ministrul de Interne, Pavel Voicu confirmă că a fost testat POZITIV cu Covid-19. Care este starea acestuia

0

 Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a anunțat astăzi pe rețelele sociale că a fost confirmat pozitiv la COVID-19. Demnitarul se află în autoizolare la domiciliu.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19”, a scris Pavel Voicu.

Acesta a anunțat că nu a fost spitalizat și se află în autoizolare la domiciliu, starea sănătății fiind satisfăcătoare.

„Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme”, a menționat ministrul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.